Un tânăr s-a înecat, după ce s-a aruncat în apă pentru a se răcori

Un tânăr care a vrut să se răcorească şi să facă o baie în râul Bega, care traversează municipiul Timişoara, s-a înecat şi a fost declarat decedat de către pompierii care au fost chemaţi să ajute la găsirea acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa, miercuri seara, în jurul orei 20.30, că un tânăr s-ar fi înecat în râul Bega.

Potrivit martorilor, tânărul şi-a lăsat hainele pe un ponton, într-o staţie pentru vaporaşele care circulă în regim de transport în comun şi în regim de agrement pe râu, apoi s-a aruncat în apă, pentru a se răcori, însă nu a mai ieşit la suprafaţă. Totul a fost observat de un trecător care a şi sărit după bărbat, însă nu a reuşit să îl găsească.

Pompierii au intervenit cu patru bărci cu echipaje, un scafandru, un echipaj SMURD şi trei baloane de iluminat pe timp de noapte. Au mai sosit un scafandru de la ISU Arad, alţi doi de la SVSU Timişoara şi doi voluntari. De asemenea, Administraţia Bazinală de Apă Banat a trimis, în sprijin, o barcă.

După aproape o oră de căutări, salvatorii au reuşit să îl găsească pe tânăr, însă după manevrele de resucitare medicii l-au declarat decedat.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de legişti.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *