Un tânăr și un minor, prinși furând dintr-un magazin din Petroșani

La data 01 februarie 2023, ora 15:11, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că, persoane necunoscute încercă sustragerea unor bunuri dintr-un  magazin situat în municipiul Petroșani.

Polițiștii ajunși la fața locului, au stabilit că, două persoane de sex masculin în timp ce se aflau în magazin au luat o jachetă în valoare de 199 lei, au mers în cabina de probă, iar una dintre ele a rupt sistemul antifurt pe care l-a aruncat în coșul de gunoi din interiorul cabinei. Autorul a îmbrăcat jacheta, după care s-a îmbrăcat și cu articolul de vestimentație pe care îl avea și a încercat să părăsească magazinul. La ieșire cele două persoane a fost oprite de către personalul magazinului care a observat articolul de îmbrăcăminte pe sub hainele persoanei, și a solicitat acestuia să returneze jacheta, lucru care s-a și întâmplat, iar personalul magazinului le-au specificat persoanelor să rămână în magazin pana la venirea polițiștilor. Persoana care a sustras jacheta a ieșit din magazin fiind urmărit de către angajatul magazinului, care l-a oprit solicitându-i să rămână până la sosirea polițiștilor. La un moment dat, cea de-a doua persoană l-a lovit cu pumnul în zona gâtului pe  angajatul magazinului iar cei doi prezumtivi autori au fugit.

În urma semnalmentelor primite de la angajații magazinului, polițiștii într-un timp relativ scurt, au identificat și depistat prezumtivii autori,  ca fiind un tânăr în vârstă de 27 de ani și un minor în vârstă de 16 ani, ambii din municipiul Petroșani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și tâlhărie.

Față de prezumtivii autori, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați procurorului de caz, urmând a se dispune măsuri legale corespunzătoare.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.