Universitatea de Vest Timișoara oferă elevilor pregătire pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat

Universitatea de Vest Timișoara oferă posibilitatea elevilor de liceu care vor susține în acest an Bacalaureatul să participe la activitățile de pregătire pentru toate disciplinele examenului.

”În spiritul tradiției UVT de a oferi sprijin în pregătirea elevilor de clasa a XII-a pentru examenul de Bacalaureat, instituția noastră îi invita la activitățile didactice de pregătire. Acestea vor fi organizate săptămânal, în zilele de sâmbătă, în perioada 1 februarie – 30 mai, după următorul orar, pentru a permite elevilor să participe la pregătire pentru toate disciplinele examenului de Bacalaureat:

– 09:00-10:30 – limba și literatura română;
– 10:45-12:15 – matematică și istorie;
– 12:30-14:00 – disciplinele aferente probei nr. 3 de la examenul de Bacalaureat (geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, sociologie, filosofie, fizică, chimie, biologie, informatică).

Toate activitățile de pregătire se vor organiza în săli din sediul central UVT (bd. Vasile Pârvan nr. 4).

Elevii care doresc sa participe la activitatile de pregatire vor accesa urmatorul link – formular de inregistrare , ce le va permite inscrierea si accesul la programul de pregatire.

Pentru informatii si alte detalii elevii au la dispozitie adresa de mail: pregatirebac@e-uvt.ro sau numarul de telefon: 0256-592-696 (disponibil de luni pana vineri in intervalulul orar 10-14)”, anunță site-ul UVT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *