Universitatea din Petroșani găzduiește un simpozion internațional

Universitatea din Petroșani, în parteneriat cu INSEMEX organizează, la finele lunii mai, simpozionul internațional SIMPRO. Evenimentul va fi organizat online, din cauza pandemiei de coronavirus.

La acest simpozion se reunesc cercetătorii din mediul academic și din industrie pentru a disemina activitățile de cercetare.

La ediția din acest an a SIMPRO sunt invitați să participe oameni de știință, cercetători, profesori, doctoranzi și studenți, cu atât mai mult cu cât tema ediției din 2021 este una extrem de ofertantă: ”Calitate și inovare în educație, cercetare și industrie – triunghiul de succes pentru o dezvoltare economică, socială și de mediu durabilă”.

În cadrul evenimentului au fost invitați să conferențieze o seamă de personalități ale vieții științifice europene, dintre care-i amintim aici pe Carsten DREBENSTEDT (de la Bergakademie Technische Universität Freiberg, Germany), Peter MOSER (de la Montanuniversität Leoben, Austria), Krzysztof KOTWICA (de la AGH University of Science and Technology, Poland), Artur GAMAN (de la NIRD INSEMEX Petroșani, Romania), Jean-Jacques WAGNER (de la IUT de Belfort-Montbeliard, France) sau Mihalis GALETAKIS (de la Technical University of Crete, Chania, Greece).

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *