Universitatea Petroșani – formator și furnizor de forță de muncă

Universitatea Petroșani este formator, dar și furnizor de forță de muncă. Conducătorii instituției de învățământ superior din Valea Jiului vin în sprijinul studenților, dar și al angajatorilor. Alături de platforma de recrutare SmartDreamers, cei de la Universitatea din Petroșani aduc cele mai atractive joburi dedicate studenților. Platforma deja este funcțională, astfel că studenții Universității Petroșani își pot găsi, prin intermediul acesteia locuri de muncă. În plus, și angajatorii pot găsi forță de muncă calificată, prin intermediul paltformei. Instituția de învățământ superior vine în sprijinul studenților, al absolvenților, dar și al angajatorilor și a lansat o platformă online. Aici studenții pot afla ce stagii de practică sunt disponibile pentru ei, absolvenții își pot găsi locuri de muncă, iar angajatorii își pot prezenta oferta.

“Platforma de recrutare SmartDreamers, achiziționată prin intermediul contractului de colaborare încheiat în luna noiembrie 2017 între SmartDreamers Universities, pe de o parte și Universitatea din Petroșani, împreună cu subunitățile sale: Centrul de Consiliere și Orientare a Carierei și Centrul responsabil în relația cu mediul socio-economic, pe de altă parte, este un instrument extrem de util, menit să simplifice interacțiunea dintre cererea și oferta de muncă. Plaforma de recrutare SmartDreamers a lansat o aplicație prin care studenții să își găsească mai ușor un intership în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor”, spun reprezentanții Universității din Petroșani.

Universitatea din Petroșani și platforma de recrutare SmartDreamers aduc cele mai atractive joburi dedicate studenților. Platforma deja este funcțională, astfel că studenții Universității Petroșani își pot găsi, prin intermediul acesteia locuri de muncă. În plus, și angajatorii pot găsi forță de muncă calificată, prin intermediul paltformei. Instituția de învățământ superior vine în sprijinul studenților, al absolvenților, dar și al angajatorilor și a lansat o platformă online. Aici studenții pot afla ce stagii de practică sunt disponibile pentru ei, absolvenții își pot găsi locuri de muncă, iar angajatorii își pot prezenta oferta.

“Platforma de recrutare SmartDreamers, achiziționată prin intermediul contractului de colaborare încheiat în luna noiembrie 2017 între SmartDreamers Universities, pe de o parte și Universitatea din Petroșani, împreună cu subunitățile sale: Centrul de Consiliere și Orientare a Carierei și Centrul responsabil în relația cu mediul socio-economic, pe de altă parte, este un instrument extrem de util, menit să simplifice interacțiunea dintre cererea și oferta de muncă. Platforma de recrutare SmartDreamers a lansat o aplicație prin care studenții să își găsească mai ușor un intership în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor”, spun reprezentanții Universității din Petroșani.

Studenții, absolvenții sau angajatorii interesați pot accesa http://www.upet.ro/jobs/, iar aici sunt disponibile toate ofertele.

“Această aplicație este ușor de instalat pe site-ul Universității, printr-un cod generat de accesare, nu există costuri pentru universitate în ceea ce privește participarea în proiectul SmardDreamers și, de asemenea, Universitatea permite gratuit posibilitatea companiilor de a publica anunțurile de job dedicate studenților. Toate acestea, pentru a simplifica accesul studenților/absolvenților la cele mai bune locuri de muncă și internship-uri”, mai spun cei de la instituția de învățământ superior din Valea Jiului.

Prin intermediul acestui proiect, Universitatea din Petroșani dorește să devină o punte de legătură între mediul academic și mediul socio-economic, contribuind astfel la sporirea considerabilă a șanselor de integrare a absolvenților pe piața muncii.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *