Unul din cei trei petroșăneni infectați cu COVID s-a vindecat

Unul din cei trei petroșăneni care au fost infectați cu noul coronavirus s-a vindecat. În acest moment, la Petroșani mai sunt două persoane infectate cu COVID-19, iar acestea sunt în izolare la domiciliu. În schimb, la Spitalul de Urgență din Petroșani sunt opt persoane suspecte cu coronavirus.

Avem în acest moment două persoane cu COVID-19, sunt aceleași persoane de săptămâna trecută, care sunt izolate la domiciliu. Cazuri noi nu sunt până în acest moment la Petroșani. Mai avem 11 persoane carantinate, iar la Spitalul de Urgență din Petroșani se află internate 8 persoane suspecte. Din fericire toate persoane de săptămâna trecută care erau suspecte și internate la unitatea din Petroșani au avut testele negative. Pentru cei 8 din acest moment urmează să vină rezultatele în cursul zilei de azi sau mâine”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi în informarea săptămânală legată de cazurile de COVID-19 din Petroșani.

Edilul a făcut, din nou, apel la respectarea măsurilor de distanțare socială, dar și de menținerea unei igiene personale corespunzătoare.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.