Uricani: Doi tineri au fost identificaţi și cercetați pentru furt calificat

În data de 24.04.2020, poliţiştii au organizat, pe raza oraşului Uricani, o acţiune în cadrul căreia au reuşit identificarea prezumtivilor autori ai unor  infracțiuni de furt calificat.

Aceştia sunt doi tineri din municipiul Lupeni, unul în vârstă de 27 de ani şi altul de 23 de ani. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi, în  noaptea de 13/14.06.2020, au sustras diferite bunuri dintr-o casă de vacanță din Uricani (zona Câmpul lui Neag), iar în perioada 14-23.06.2020 au comis o faptă similară, sustrăgând bunuri dintr-o altă casă de vacanță (din aceeaşi zonă), profitând de faptul că proprietarii nu se aflau în locuinţe. În ambele cazuri, s-a acţionat prin forţarea sistemului de închidere şi au fost sustrase, în principal, obiecte electronice, dar şi cuţite de panoplie sau sticle cu băuturi alcoolice (prejudiciu a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50%).

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. Faţă de tânărul de 27 de ani a fost luată măsura preventivă a reţinerii, în timp ce tânărul de 23 de ani va fi cercetat în stare de libertate (acesta din urmă fiind bănuit de complicitate la comiterea celor două infracţiuni de furt calificat).

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *