Va cădea guvernul Dăncilă?

Moțiunea de cenzură depusă de Opoziție va trece sau nu, în funcție de numărul pesediștilor și aldiștilor care,  la o analiză lucidă a activității guvernului susținut de  partidele lor, vor înțelege ce le-au spus românii în 26 mai, și anume că așa nu se mai poate, și vor vota moțiunea.

Până una-alta, guvernanții par perplecși din cauză că românii nu s-au lăsat mituiți cu ceea ce PSD-ALDE a tot pretins că “le dă”.

Spre ghinionul lor, al “darnicilor”, electoratul a înțeles că Dăncilă ne împrumută masiv, la dobânzi uriașe, lucru despre care Ponta spune, pe bună dreptate, că “știe să-l facă orice prost”.

Banii împrumutați, distribuiți drept remunerații, pleacă să cumpere mărfuri făcute de străini. Prin urmare, cu acești bani sunt susținute alte economii naționale, cu ei se plătesc salarii bune angajaților din alte țări. Poate că unii dintre ei sunt români alungați din țara lor…

Economia românească abia dacă mai are ce exporta, în schimb importă “la greu”. Balanța comercială înregistrează deficite istorice, cum istorică este și penuria resurselor alocate investițiilor!

Personal, sunt curioasă  să-i văd pe maaaarii “bărbați politici” ai arcului guvernamental, cum se aliniază ei, drăguții, cu demnitate și profesionalism în spatele doamnei Dăncilă! Căci, dacă va rezista moțiunii, doamna va fi aleasă, cu certitudine,  președinte PSD și le va fi far călăuzitor, mai ales acum, că și-a regăsit “eul” prin cotloanele Palatului Victoria, îndată ce Dragnea nu-i mai poate sufla în ceafă…

Jalnic! Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns faptul că, din interes personal sau de grup restrâns, o strânsură de oportuniști dau cu țara de gard.

Ce vom face, noi, liberalii, dacă va pica guvernul?! Simplu: vom (re)construi țara împreună cu românii, pentru români!

Ce vom face dacă nu va pica guvernul? Simplu: ne vom bate în continuare, împreună cu românii, pentru români, împotriva imposturii, a hoției și prostiei!

Până la capăt!

 

Eleonora-Carmen Hărău,

Senator PNL de Hunedoara

Un comentariu la „Va cădea guvernul Dăncilă?

 • 16 iunie 2019 la 11:33
  Permalink

  În acest moment, cel mai bine este să-i lăsați pe ei ( PSD și ceilalți,, distrugător de neam”) sa se dea cu capul de pereți.
  Oricum orice soluție va avea repercursiuni asupra populației. Dacă acestea vor fii adoptate de un nou guvern (altul decât PSD), într-un an, sau 2 va arunca iar PSD-UL cu noroi spunând ca vreți sa distrugeți România. Este un ciclu continu, adoptat de FSN, PSD și ce nume au mai avut.
  Rămâneți și formați opoziție majoritara și veți fii (cred eu) mai avantajați.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *