Verișoara ei și poliția o caută, dar părinții o știu „în siguranță”

Update: În urma activitățiilor investigative și de căutare derulate de către polițiștii hunedoreni, în urma cu puțin timp a fost depistată tânăra în vârstă de 18 ani, din municipiul Hunedoara, care a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu două zile (a se vedea buletinul de presă din 04.02.ac). Aceasta a afirmat că nu a fost victimizată în perioada în care a lipsit de acasă și că s-a aflat la un prieten din județul Bistrița Năsăud. Prin urmare, tânăra a fost reîncredințată familiei.

În data de 03.02.2021, în jurul orei  18:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie  din Hunedoara, despre faptul că verișoara sa, CĂLUGĂREANU MEDENTINA (foto), de 18 ani, din municipiul Hunedoara, a plecat de circa două ore de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul tinerei i-au identificat pe părinţii acesteia, care au contactat-o telefonic pe cea în cauză, tânăra afirmând că este la un hotel cu „un băiat” şi că se va întoarce la domiciliu.

Persoana plecată voluntar prezintă următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,60 metri, greutate aproximativ 68 kg., păr șaten, până la umeri, ochi căprui. Nu se cunoaște vestimentația tinerei, în momentul plecării de la domiciliu.

În acest caz, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, care au inclus darea în consemn la frontieră și în urmărire națională a tinerei.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată uniate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *