Virgil Popescu a avut o întâlnire și cu oamenii de afaceri din Valea Jiului

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a avut o întrevedere cu oamenii de afaceri din Valea Jiului. La dezbatere au participat oameni de afaceri din Valea Jiului, dar și senatorul PNL, Carmen Eleonora Hărău și Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni.

„Am asistat la o dezbatere interesantă la care au participat o parte din mediul de afaceri ai Văii Jiului (regulile de distanțare nu au permis o prezență mai largă), ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, domnul Virgil Popescu și doamna senator Hărău Eleonora Carmen.

Investitorii care deruleaza afaceri în Valea Jiului și asigură locuri de muncă pentru sute de angajați. Aceștia trebuie sprijiniți pentru că sunt acum aici și dezvoltă această zonă. Până vin alți investitori este important să-i păstrăm pe cei actuali.

Mă bucur că domnul ministru mi-a acceptat invitația de a participa la întrunire ți vă confirm că a ramas impresionat de frumusețea Stațiunii Straja.

– Concurenta inegala cu firme potente din Regiunea Vest face greoaie accesarea fondurilor europene
– Calificarea forței de muncă prin absolvenți de școală profesională, fidelizarea acestora și acordarea de salarii atrăgătoare
– Posibilitatea cabanierilor din Straja de a accesa fonduri europene. O șansă pentru stațiune de a trece la nivelul următor de dezvoltare
– Accesarea fondurilor europene cu nivel scăzut de cofinanțare, astfel mai multe societăți au acces la banii europeni.
– Statut special pentru derularea afacerilor în Valea Jiului (asta înseamnă tot locuri de munca) pe modelul Delta Dunării
– Dezvoltarea infrastructurii (drumul spre Herculane, Voineasa, etc.) care duce la alte locuri de muncă și creșterea numarului de turiști.

Sunt doar câteva idei venite de la oameni cu responsabilitate, de la oameni care știu cel mai bine ce trebuie pentru o afacere de succes (care înseamnă și locuri de muncă) în Valea Jiului.

Mulțumesc frumos celor ce și-au adus contribuția la reușita evenimentului!”, scrie pe pagina sa de facebook Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.