Vulcan: Mai multe dosare penale pentru furt calificat

În data de 12.08.2020, în jurul orei 14:50, poliţiştii au sesizaţi de către reprezentanţii fostei Mine Paroșeni cu privire la faptul că au observat trei persoane în perimetrul minei, care au pătruns, probabil, cu intenţia de a sustrage  fier vechi.

La fața locului, poliţiştii au identificat un minor în vârstă e 17 ani şi doi tineri, în vârstă de 21 şi de 36 de ani, toţi din municipiul Vulcan, care transportau într-o căruță cantitatea de aproximativ 150 kg. de fier vechi, (plasă din sârmă şi  diferite componente din metal scoase din uz).

În cauză, polițiștii  efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cantitatea de fier vechi sustrasă fiind predată reprezentanţilor unității miniere.

 Tot ieri, în jurul orei 18:15, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au observat în zona Minei Paroșeni o autoutilitară în care se aflau trei bărbaţi, din municipiul Vulcan (cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani). În autovehicul se aflau aproximativ 1.200 kg. de fier vechi, cu privire la care poliţiştii au stabilit că au fost sustrase din incinta Minei Paroșeni, aflată în proces de ecologizare.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de furt calificat, cantitatea de fier vechi sustrasă fiind predată  unității miniere.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.