Hunedoara: A ieșit să își plimbe câinele și a rămas fără telefon

La data de 12.08.2020, în jurul orei 18:10, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o tânără de 28 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce îşi plimba  câinele pe o stradă din Hunedoara, câinele său a intrat în conflict cu un alt câine, deținut de un bărbat. Tânăra a relatat că  s-a aplecat pentru a-și lua câinele în brațe, moment în care, din buzunar, i-a căzut telefonul mobil.  Chiar în acel moment, din spatele său, a venit  un bărbat care a împins-o ușor (tânăra s-a dezechilibrat și a căzut peste câine), context în care bărbatul respectiv a luat de jos telefonul mobil al tinerei și a  plecat din zonă (împreună cu proprietarul celuilalt câine).

Partea vătămată le-a  indicat polițiștilor sosiți la fața locului semnalmentele celor doi bărbaţi, astfel că, în scurt timp, aceştia au fost identificați.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma administrării probatoriului, prezumtivul autor al faptei, un hunedorean în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.