Winter Tour revine la Straja

Winter Tour revine la Straja și îi readuce pe pârtie pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Tomi Marfă. Evenimentul care se anunță a fi unul incendiar va avea loc în acest weekend.

„Pregătește-te pentru un weekend în forță, la munte! În 5-6 februarie, hai la lounge-ul Winter Tour instalat pe pârtia Baloo și participă la provocări și concursuri de iarnă cu premii.

Ne vedem sâmbătă începând cu ora 9 la debarcarea telescaunului Baloo, pentru super distracție dis de dimineata la cea de a 9-a ediție Winter Tour! Roata Norocului, Sprint la deal, , Marea Bulgăreală, Spritz Pong, sunt doar câteva activități din prima zi. Crezi că le poți face față? Te așteptăm să te vedem în acțiune”, arată organizatorii.

Marele concert mult așteptat va avea loc la ora 18:00! Doc, Vlad Dobrescu, DJ NASA și Tomi Marfă vor face o atmosferă pe cinste, un show spectaculos pe pârtie!

„Dacă e clar că vii la Straja pentru schi și snowboard, distracția weekendului îți este asigurată de Winter Tour. Tot ce trebuie să faci tu e să-ți strângi gașca, de restul ne ocupăm noi!

Accesul este gratuit și se vor respecta toate normele în vigoare în legătură cu situația pandemică actuală”, mai notează organizatorii.

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns la cea de-a noua ediție.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.