Compania Wizz Air lansează rute noi începând din această primăvară

Compania Wizz Air va introduce începând din 4 aprilie o cursă aeriană directă între Iaşi şi Istanbul, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână. Zborurile sunt programate marţi, joi şi sâmbătă, biletele fiind puse în vânzare pe site-ul companiei aeriene.

Directorul Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră, a declarat joi că introducerea rutei Iaşi-Istanbul este o veste ”extraordinară”, în condiţiile în care prin aeroportul-hub din Istanbul sunt asigurate legături către America de Nord, Asia sau Australia.
„În plus, Istanbul se întinde pe două continente, acest lucru asigurându-i o poziţionare strategică atât din punct de vedere comercial, cât şi din punct de vedere turistic. Avem convingerea că această nouă rută va fi o investiţie viabilă pentru noi toţi. Totodată, este un semn clar că prin noul proiect de extindere a infrastructurii aeroportului din Iaşi, la care lucrăm în prezent, oferim companiilor aeriene mai multă stabilitate şi oportunitatea de a se dezvolta pe termen lung”, a declarat directorul aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră.
Potrivit site-ului companiei Wizz Air, începând cu 18 mai vor fi introduse zboruri directe de la Cluj-Napoca şi Bucureşti către Antalya. De la Cluj-Napoca vor fi două zboruri pe săptămână către destinaţia din Turcia, în timp ce de la Bucureşti vor fi trei curse în fiecare săptămână.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *