Zeci de mii de hunedoreni, fără curent electric

Zeci de mii de hunedoreni au rămas fără curent electric. Ninsorile abundente din ultimele ore au dus la ruperea firelor de înaltă tensiune. La nivelul județului, sunt peste 11 mii de hunedoreni care nu au curent electric. Numărul avariilor crește de la o oră la alta.  în județul Hunedoara erau nealimentate, la ora 12:00, 21 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 27 de localităţi, printre care Petroșani, Orăștie, Hațeg, Uricani, Gurasada, Ilia, Zam.

În teren se află 75 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Banat și ale contractorilor care intervin de astăzi dimineață în județele Hunedoara, Arad, Timiș și Caraș-Severin și vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

UPDATE Comunicat Enel, ora 14,00: “în județul Hunedoara erau nealimentate 25 de linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 27 de localităţi, printre care Petroșani, Orăștie, Hațeg, Uricani, Gurasada, Ilia, Zam.”

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *