Zeci de posturi scoase la concurs de cel mai mare spital din județ

Spitalul Județean de Urgență Deva organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale.

La Secția ATI sunt disponibile două posturi vacante de infirmieră pentru perioadă nedeterminată și un post de îngrijitoare.

La Secția medicină internă I sunt scoase la concurs patru posturi de infirmieră și un post de brancardier.

La Secția pneumologie se caută două infirmiere, o îngrijitoare și un brancardier.

La Secția ortopedie-traumatologie este vacant un post de infirmieră, la fel ca pe secția de Oncologie medicală, Oftalmologie, Psihiatrie.

Pe Secția chirurgie generală este vacant un post de îngrijitoare, unul de brancardier, iar Secția cardiologie sunt vacante trei posturi de infirmieră și unul de brancardier.

Centrul de sănătate mintală copii din cadrul SJU Deva caută o îngrijitoare.

Pentru Centrul de sănătate multifuncțional Călan s-a scos la concurs un post de îngrijitoare și două posturi tot de îngrijitoare pentru compartimentul de sterilizare central.

La Compartimentul neonatologie sunt vacante câte un post de infirmieră la laboratorul de analize medicale și încă un post de îngrijitoare.

La Serviciul pentru prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale este vacant un post de agent dezinfecție, dezinsecție și deratizare, iar la Serviciul Județean de Medicină Legală se organizează concurs pentru un post de autopsier.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *