Zi de marți cu ghinion. Două accidente rutiere în zona Pieței din Deva

Astăzi, în zona centrală a Devei, s-au produs două accidente rutiere soldate cu două victime, printre care un bătrân în vârstă de 84 de ani care a fost surprins pe trecerea de pietoni. În cel de-al doilea accident, care s-a produs aproximativ la aceeași oră, șoferul a acroșat un pieton și a fugit de la locul faptei.

”În data de 30.06.2020, ora 12:49, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Certeju de Sus, în timp ce conducea un autobuz cu destinația de transport public de persoane local, se deplasa în municipiul Deva, pe bulevardul Iuliu Maniu, în direcția Calea Zarandului către bulevardul Decebal, iar înainte de intersecția cu strada Cuza Vodă, la trecerea de pietoni, nu a acordat prioritate de trecere și a lovit un pieton in vârstă de 83 de ani din municipiul Petroșani, care traversa bulevardul Iuliu Maniu, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier pietonul a fost accidentat ușor, fără a rămâne internat în spital. Atât pietonul cât și conducatorul auto le-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În data de 30.06.2020, ora 12:27, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Ion Luca Caragiale la intersecția cu Aleea Independenței din municipiul Deva, a avut loc un accident rutier soldat cu victime, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima accidentului ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani din județul Arad, care se deplasa pe partea carosabila a străzii Ion Luca Caragiale și a fost acroșat de un autoturism iar conducătorul auto nu a oprit la fața locului. În scurt timp polițiștii au identificat conducătorul auto implicat În accidentul rutier fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Deva precum și autoturismul care l-a condus. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului, însă acesta nu a rămas internat in spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locul accidentului.” informează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.