Zilnic, în trafic sunt depistați șoferi fără permis și sub influența alcoolului

La data de 12.01.2019, în jurul orei 20:25, polițiștii Biroului Rutier Hunedoara au depistat în trafic, pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea, un tânăr în vârstă de 19 ani,  domiciliat în Hunedoara, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La data de 13.06.2018, în jurul orei 15:20, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Orașului  Călan au oprit pentru control un autoturism care circula din direcția Grid-Călan, la volanul căruia au identificat un bărbat în vârstă  de 44 de ani, din Călan, care nu deține permis de conducere.

În data de  14.01.2019, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 41 de ani,  din  comuna  Teliucu Inferior, a fost depistat în trafic de poliţiştii rutieri, pe strada George Enescu, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de  0,57 mg/l, alcool în aerul respirat. Conducătorul auto a fost condus la U.P.U. Hunedoara, unde i-a fost  recoltate probe bilogice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele trei cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.