Cupa BIG a liceelor la fotbal și-a desemnat câștigătorii

Am participat, la Sala Sporturilor, alături de sute de deveni, la finalele celei de-a XII-a ediții a Cupei Liceelor BIG la fotbal în sală.

Am fost onorat să premiez echipele de pe podium. Câștigătoarea competiției este echipa Liceului Tehnic ,,Matei Corvin” din Hunedoara care a învins, în finală, cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare, echipa Colegiului Național Pedagogic ,,Regina Maria” din Deva.

Locul al treilea, la această competiție din cadrul Săptămânii Europene a Sportului organizată de Asociația Alert in Deva și BIG FM, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva  a revenit echipei de la Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva care, în finala mică a învins cu 7-1, echipa de la Liceul Tehnic de Transport Feroviar ,,Anghel Saligny” Simeria.

Felicit echipa câștigătoare care s-a impus după o competiție fair-play.

A fost o finală extraordinară, jucată în fața unei săli arhipline.

Îi felicit pe toți finaliștii și toate echipele participante care are au jucat cu dăruire și au luptat pentru un loc pe podium.

Încă o dată, felicitări tuturor. A fost o săptămână plină, în care devenii, cu mic cu mare au făcut mișcare în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

 

Acțiunea a fost un succes și îmi doresc să organizăm  o Săptămână Deveană a Sportului.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *