Zona Șoimuș rămâne principalul front de lucru pe șantierul Lotului 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva

După ce ieri a fost anunțată prelungirea restricției de circulație pe A1, între Șoimuș și Simeria, în perioada 16.11.2018 – 29.11.2018, DRDP Timișoara informează asupra lucrărilor desfășurate de antreprenor pe șaniterul lotului 4 A1.

“Zona Șoimuș rămâne principalul front de lucru al antreprenorului de pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva. În zona conexiunii dintre lotul aflat în construcție și autostrada Deva – Orăștie se realizează ultimele detalii privind asigurarea scurgerii apelor, se așterne stratul de uzură pe breteaua de ieșire de pe autostradă, se montează parapetul direcțional și panourile fono-absorbante, se remontează stâlpii de iluminat pe vechea bretea de acces, se execută semnalizarea rutieră și se aplică marcaje rutiere. La versantul Șoimuș continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează la umplutura rampei culeei 1 a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş.”

Imagini realizate în perioada 12-14 noiembrie.

DRDP Timișoara

Șantier A1 Lugoj-Deva, Lotul 4 – 12-14 noiembrie 2018

Zona Șoimuș rămâne principalul front de lucru al antreprenorului de pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj – Deva. În zona conexiunii dintre lotul aflat în construcție și autostrada Deva – Orăștie se realizează ultimele detalii privind asigurarea scurgerii apelor, se așterne stratul de uzură pe breteaua de ieșire de pe autostradă, se montează parapetul direcțional și panourile fono-absorbante, se remontează stâlpii de iluminat pe vechea bretea de acces, se execută semnalizarea rutieră și se aplică marcaje rutiere. La versantul Șoimuș continuă lucrările de realizare a zidului de sprijin din pământ armat pe zona de rambleu, respectiv zidul de sprijin din beton armat fundat pe coloane pe zona de debleu. Totodată, se lucrează la umplutura rampei culeei 1 a viaductului care urcă pe versantul Şoimuş.Imagini realizate în perioada 12-14 noiembrie.

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 15 Noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *