1000 de lei pentru media 10

Eleva din Petroșani, Diana Maria Beța este singura elevă din Valea Jiului care a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională. Autoritățile locale de la Petroșani au decis să o răsplătească pe tânăra care timp de 4 ani a studiat conștiincioasă pentru examen. 1000 de lei va primi, drept răsplată, din partea Primăriei și Consiliului Local al municipiului Petroșani, Diana Maria Beța. Nici dascălii care au îndrumat-o pe elevă nu au fost omiși.

Elevii sunt cartea de vizită a municipiului nostru, întrucât, prin rezultatele obținute aduc cinste comunității noastre. O elevă deosebită a municipiului nostru este Diana Maria Beța, care prin muncă asiduă, a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Alături de ea, doamnele profesoare Maria Pop și Steluța Chifor s-au bucurat de roadele muncii depuse pe parcursul gimnaziului. Având în vedere importanța recunoașterii rezultatelor obținute de elevii merituoși precum și susținerea lor, întrucât, aceștia prin munca lor și prin rezultatele obținute, promovează imaginea municipiului nostru și sunt un motiv de mândrie, nu doar pentru părinți ci și pentru toți cetățenii Petroșaniului, am decis alocarea din bugetul local a sumei de 2000 lei în vederea premierii elevei Diana Maria Beța, cu suma de 1000 de lei precum și a doamnelor prof. Maria Pop și Steluța Chifor cu suma de 500 lei fiecare”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Eleva din Petroșani este singura care a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Patru ani a învățat pentru a obține rezultatele de astăzi.

”Pentru mine, nota 10 înseamnă în primul rând multă muncă, pe care am depus-o din clasele mici și totodată multă ambiție și motivarea pe care am primit-o din jur: de la părinți și, mai ales, de la profesori. Sunt foarte bucuroasă pentru această notă și sper să fie cât mai multe și pe viitor”, spune Diana Beța.

Doar două medii perfecte au fost înregistrate la nivelul județului.

 

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *