E scris în stele – miercuri, 27 iunie 2018

Aspectarea celestă principală a zilei este realizată de opoziţia Soarelui din zodia Racului cu planeta Saturn, în mişcare retrogradă, din semnul astral al Capricornului. Unghiul astral analizat predispune la: necazuri, greutăţi, dezamăgiri, amânări, timiditate, pesimism şi blocaje. Soluţia echilibrării acestor influenţe disonante şi a corectării deficienţelor esenţiale ale zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi şi atitudini pozitive ce ne pot întări în plan emoţional şi psihologic, acestea fiind: stăpânirea de sine, seriozitatea, stăruinţa, modestia, tactul şi diplomaţia.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Fiţi mai atenţi la unele necazuri ce ţin de cămin ori de un părinte. Nu este un moment de bun augur pentru tranzacţii de ordin patrimonial. Se pot prezenta şi unele ratări sau supărări legate de obiectivele profesionale scontate.

 

TAUR: Evitaţi, cu orice preţ, să intraţi în conflict cu cei din jur. Controlaţi-vă pornirile impulsive şi daţi dovadă de mai multă maturitate emoţională. Studiul, evaluările şi călătoriile vă pot fi destul de problematice în această zi.

 

GEMENI: Ar fi recomandat să ,,suflaţi până şi în iaurt” atunci când vine vorba de bani. Ţineţi-vă sub control bugetul şi nu realizaţi tranzacţii importante. Există şi un risc de pierderi de obiecte personale. Atenţie şi la unele mici incidente.

 

RAC: Depăşiţi-vă orice stare de nervi, toane sau încrâncenare. Căutaţi, pe cât posibil, să aveţi o atitudine mai amiabilă şi mai constructivă. În cuplu, dar şi în afaceri ori chestiuni legale, se arată cam multă neşansă.

 

LEU: În această zi vă cam pasc destul de multe probleme şi ghinioane. Aşadar, ar fi foarte indicat să fiţi mult mai calmi şi mai atenţi pe tot parcursul acestei zile. Se pot reliefa şi unele probleme ce ţin de lucru sau de sănătate.

 

FECIOARA: Astrele indică unele neplăceri semnificative în relaţia cu prietenii. Dacă apare o divergenţă mai puternică, ar fi recomandat să încercaţi să aplanaţi cu tact situaţiunea. Se arată neşanse şi în dragoste sau în relaţia cu copiii.

 

BALANŢA: Este o zi a pericolelor din punct de vedere profesional, riscând o lezare a unui statut social sau chiar a imaginii publice. Deci, fiţi mai prudenţi la energiile zilei. Se pot prezenta şi unele probleme ce ţin de casă ori de familie.

 

SCORPION: Astrele prezic un moment mai nefast legat de călătorii sau alte contacte cu persoane din străinătate ori care călătoresc des în afara ţării. Este o zi în care trebuie să vă dovediţi abilitatea şi versatilitatea comunicaţională.

 

SĂGETĂTOR: Se pot reliefa unele dificultăţi în treburile ce ţin de bani. Aşadar, fiţi mult mai atenţi la buzunar. Se poate ivi şi un risc mai semnificativ de decepţii ori chiar de incidente. Fiţi mai optimişti şi mai încrezători în sine.

 

CAPRICORN: În viaţa de cuplu pot apărea unele evenimente turbulente. Trataţi-le cu mai multă dedicare şi sensibilitate afectivă şi, poate, le veţi depăşi. Controlaţi-vă pornirile păguboase şi fiţi mai atenţi în afaceri, dar şi chestiuni de ordin legal.

 

VĂRSĂTOR: Este nevoie de mult mai multă atenţie la locul de muncă. Pot apărea dificultăţi semnificative legate de gestionarea sarcinilor sau chiar răutăţi din partea unor colegi. Se pot arăta şi unele probleme domestice sau afecţiuni ale stării de sănătate.

 

PEŞTI: Astrele indică evenimente mai puţin îmbucurătoare în dragoste şi în chestiunile ce ţin de disponibilitatea sentimentală. Se pot ivi şi unele probleme legate de cei mai mici din familie. Planurile de viitor vor cunoaşte un regres semnificativ.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *