200.000 de lei pentru Zilele municipiului Brad

Autoritățile locale din Brad propun alocarea sumei de 200.000 de lei pentru organizarea manifestărilor denumite generic zilele municipiului. Proiectul care include suma, dar și artiștii care ar urma să concerteze la Brad a fost lansat în dezbatere publică.

“Scopul organizării acestei activități și manifestări cultural-educative, artistice șI sportive este de a satisface nevoile culturale ale comunității brădene prin oferirea de produse șI servicii culturale diverse, de creștere a gradului de acces la participarea cetățenilor la viața cultural”, arată proiectul inițiat de autoritățile locale din Brad.

Zilele municipiului Brad ar urma să se desfășoare în perioada 10-12 august. Pe lista invitaților se numără Alex Velea, Elena Gheorghe, Fuego, Irina Loghin, Putiu Codreanu, Ciprian Roman, Bogdan Toma, Ovidiu Homorodean, Mirela Petrean, dar și talente locale. Brădenii sunt invitați să își exprime opinia cu privire la organizarea acestui eveniment, care potrivit edililor “a devenit o tradiție în localitatea naostră, ajungând la a XVII-a ediție”. În cadrul Zilelor municipiului Brad ar urma să fie premiați și tinerii care au obținut rezultate deosebite.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *