22.000 lei pentru grădiniță

Primăria Petroșani a alocat încă 22 de mii de lei pentru continuarea lucrărilor la grădinița I.G. Duca din localitate. Sumele de bani provin din valorificarea unor bunuri de către Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat.

“Majorarea sumelor alocate inițial drept contribuție proprie la obiectivul de investiții care se derulează prin PNDL “Construire grădiniță cu program prelungit Școala Gimnazială I.G. Duca” cu suma de 22,24 mii lei”, arată hotărârea de Consiliu Local prin care a fost rectificat bugetul local al municipiului Petroșani și care a prevăzut alocarea de fonduri pentru construcția grădiniței.

Lucrările la grădiniță au fost începute în urmă cu 11 ani. S-a ajuns la cel de-al treilea constructor, care ar trebui să finalizeze lucrările. De la începutul anului, au fost montate ferestrele, iar clădirea a fost izolată termic. La finele lunii noiembrie 2017, primăria Petroșani a atribuit către societatea BRT Trust SRL contractul care vizează finalizarea lucrărilor la grădinița I.G. Duca, în valoare de 1,155,253.53 RON fără TVA.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *