Brad: Investiție de peste 4 milioane de lei pentru modernizarea ambulatoriului

Peste 4 milioane de lei este suma ce va fi investită pentru modernizarea ambulatoriului din municipiul Brad. Sunt bani europeni care au fost accesați prin Programul Operațional Regional și cu ajutorul cărora va crește calitatea serviciilor medicale oferite populației și vor scădea cheltuielile cu întreținere.

Imobilele sunt în prezent neizolate termic, mansarda este nefinalizată iar la interior condițiile nu se ridică la standardele actuale de calitate din domeniul hospitalier. Scopul investiției este îmbunatățirea condițiilor hospitaliere pentru cetățeni pe de o parte și economisirea de cheltuieli de întreținere prin eficientizare energetica pe de alta parte. Ambulatoriul Brad și dispensarul TBC găzduiesc exclusiv la momentul actual servicii medicale. Construcția în cauză a fost pusă în funcțiune în anii 1970 ai secolului trecut”, arată documentația.

Ofertele se pot depune până în data de 9 iunie. Durata estimată a lucrărilor este de 9 luni de la data emiterii autorizațiilor de începere a lucrărilor.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *