Trei șefi de centre caută DGASPC Hunedoara

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei funcţii contractuale, de conducere, vacante. Astfel se caută șef centru grad II în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Bretea-Strei – 1 post vacant; un șef centru în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Brănișca – 1 post vacant. Totodată mai este vacant un post de șef în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Petrila.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea psihologie, asistență socială, sociologie; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției: minimum 5 ani; vechime în domeniul serviciilor sociale: minimum 2 ani, sau studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul juridic, medical, economic sau științe administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției: minimum 5 ani; experiență în domeniul serviciilor sociale: minimum 5 ani.

Concursul va avea loc în data de 24 august cu proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fie comunicate ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *