Racolare eșuată. Mareș i-a dat cu flit lui Nistor – update

Alarmat de faptul că niciun potențial candidat al PSD pentru Primăria Deva nu stă prea bine în sondaje, Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, s-a gîndit să-și caute, discret, un candidat cîștigător din altă tabără.

Un sondaj PSD ținut la mare secret, dar despre care Laurențiu Nistor a scăpat porumbelul AICI, îl indica pe Răzvan Mareș, viceprimarul Devei (PSRo), la 8% în fața primului candidat al PSD, doctorul Emil Stoica.

Așa că Nistor s-a gîndit (nu mult dar intens), să-l racoleze pe Mareș.

Întîlnirea de taină ar fi avut loc în sediul Consiliului Județean, în biroul vicepreședintelui Daniel Andronache, cel care îl invitase, amical, la o cafea, pe Mareș. Întîlnirea, însă, era programată să aibă și o surpriză. În timp ce cei doi vorbeau despre hobby-uri comune, probabil despre sport sau femei, își face apariția Nistor Însuși, care trece la subiect:

Văd că stai bine în sondaje. Dar ești de la un partid care nu există. Ți s-ar potrivi un partid puternic, cum e PSD. Că și tu ești, de fapt, cam socialist ca și noi, PSRo e social și el bla bla. Hai la noi să candidezi din partea PSD la Primăria Deva. Noi sîntem la putere și în județ și în țară, ai alte posibilități. Avem o armată. Ar fi păcat să te pierzi – i-ar fi zis Nistor lui Mareș.

Ce răspuns a dat Mareș? Mareș a refuzat, Nistor a înghițit gălușca și s-a întors la ai lui, uitîndu-se peste umăr, să nu afle cineva despre rușinoasa tentativă de racolare, eșuată lamentabil.

L-am întrebat pe Răzvan Mareș, astăzi, dacă informația e adevărată. Iată declarația lui:

”Da, întîlnirea despre care mă întrebați a avut loc la Consiliul Județean. Nu vreau să dau detalii despre acea discuție. M-au chemat pentru că aveau ei un sondaj și eu eram pe primul loc. Nu știu cu cît, n-am văzut sondajul. Mai mult nu aș vrea să spun, cine și ce a zis la acea întîlnire. Cert este că niciodată nu voi accepta o ofertă din partea PSD. Pentru mine nu există niciun preț suficient de mare pentru a merge la PSD.”

Daniel Andronache și Laurențiu Nistor nu au putut fi contactați, astăzi, pentru a afla și versiunea lor. Nici nu e de mirare că nu au răspuns la telefoane, dată fiind tensiunea maximă de astăzi din PSD. Pe măsură ce vor binevoi să răspundă, veți afla și partea lor de adevăr.

Oricum, situația este penibilă pentru cei trei candidați la funcția de… candidat al PSD (doctorul Emil Stoica, Ovidiu Moș, Radu Barb), pe care Nistor i-a îndemnat să-și facă, fiecare, campanie electorală timp de două luni – asta în timp ce el negocia, pe la spate, transferul lui Mareș, care să fie candidatul PSD și să-i asigure cîștigarea Primăriei Deva. Jenant.

UPDATE: La cîteva minute după publicarea articolului, am fost contactat de Daniel Andronache, vicepreședintele Consiliului Județean, care a declarat următoarele:

”Nu a existat o astfel de întîlnire în biroul meu de la Consiliul Județean. În alte birouri nu știu. Dar la mine în birou nu s-a întîmplat așa ceva. Nu l-am invitat pe Răzvan Mareș la nicio cafea, nici nu am telefonul lui. E un mincinos. Singura dată cînd a fost la mine în birou a fost cu Marian Munteanu, cu mult timp în urmă, să discutăm despre handbal. De cînd nu mai e Mircia primar cred că ne-am văzut o singură dată, în public, la Ziua Veteranilor. Nici la partid nu s-a discutat despre așa ceva, despre o astfel de întîlnire.” 

 

Alin BENA

Alin Bena

alin.bena@gmail.com

bena has 103 posts and counting.See all posts by bena

2 comentarii la „Racolare eșuată. Mareș i-a dat cu flit lui Nistor – update

  • 20 iunie 2017 la 19:46
    Permalink

    Nistor a facut la fel si in Orasul Geoagiu la alegerile locale . A inlocuit candidatul PSD confirmat la nivel national cu un candidat care in momentul anuntului nu era nici membru PSD . Cel inlocuit a trecut la ALDE si a castigat Primaria !
    Mare om (?) Nistor . Dibaci 🙂 🙂 🙂

    Răspunde
  • 20 iunie 2017 la 19:48
    Permalink

    nu e jenant alin astia sunt politicenii nostrii si n-avem ce face. uitate la barb cum sia gasit cativa psdei gen felciuc (alt pierde vara la cj si prin cine stie ce consilii de administratie) cu care umbla pe la centre de caini facand ei pe desteptii. isi bat joc de membrii lor (mos ovidiu) doar fiindca strategul de campanie nu mai are ce sifona de la cj si vrea la primaria deva. rusine psd!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *