A început campania de vaccinare „Înapoi la școală” la Colegiul Național „Decebal” din Deva

Campania „Înapoi la școală”, de vaccinare a elevilor, cadrelor didactice și membrilor familiilor acestora, a început astăzi, la Colegiul Național „Decebal” din Deva.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat în această dimineață la startul campaniei, la centrul de vaccinare, operațional pentru o zi, la unitatea de învățământ din Deva.

„Este un moment important al întregii campanii de vaccinare din județul Hunedoara, un moment care ne dă speranțe pentru ieșirea într-un timp scurt din criza sanitară. Cel mai important însă, este pentru învățământul hunedorean, pentru că un număr mare de elevi și cadre didactice vaccinate înseamnă intrarea în normalitate a activităților școlare.” a declarat prefectul Călin Petru Marian.

Campania va continua mâine la Universitatea din Petroșani unde va fi operațional pentru o zi, un centru de vaccinare pentru studenți, profesori și membrii familiilor acestora.

Vaccinarea este efectuată de personal medical din DSP Hunedoara și personal medical școlar al instituțiilor de învățământ.

Biroul de presă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *