Petroșani: A început distribuirea măștilor de protecție

Autoritățile locale de la Petroșani se îngrijesc de persoanele vulnerabile. A început distribuirea măștilor de protecție către persoanele aflate în categoria de risc. Circa 2500 de persoane vor beneficia de acest ajutor din partea Primăriei Petroșani.

Prin Direcția de Asistență Socială am început distribuirea măștilor de protecție pentru persoanele aflate în dificultate. Beneficiarii acestor măști sunt persoane cu venit minim garantat, beneficiari de cantină socială, beneficiari de alocație pentru susținerea familiei, pensionari și reprezentanți legali ai minorilor care beneficiază de pensie de urmaș, ale căror venituri cumulate sunt mai mici sau egale cu suma de 1100 lei, persoanele cu handicap grav și accentuat, șomerii indemnizați care beneficiază de venituri mai mici sau egale cu 800 lei”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Municipalitatea de la Petroșani acordă câte 10 măști de protecție fiecărei persoane aflate în dificultate. Sunt 2500 de persoane care se încadrează în criteriile enumerate anterior.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *