A plecat să cumpere țigări și nu a mai revenit

În data de 10.08.2020, în jurul orei 10:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Uricani au fost sesizați de reprezentanta unei case de tip familial din localitate despre faptul că minorul OZARCHEVICI ȘTEFAN RĂZVAN, în vârstă de 17 ani, (foto) a plecat voluntar în data de 07.08.2020, în jurul orei 18:00, „în oraș să cumpere țigări” și nu a mai revenit.

Minorul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția ”Piti și Ale”. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni curți negri, iar în picioare purta adidași de culoare neagră.

Minorul a mai fost plecat voluntar în repetate rânduri de la centre de plasament din Uricani și Lupeni, unde a fost instituționalizat (după ultima plecare din centru, minorul a fost identificat de un echipaj de ordine publică pe raza municipiului Petroșani, la data de 06.08.2020 şi depus în centru social din Uricani).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorului, faţă de care au solicitat măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, sau să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *