Absolvenții din Petroșani au defilat la parada organizată în cinstea lor

Absolvenții liceelor, dar și a școlilor gimnaziale din municipiul Petroșani au participat la cea de-a doua ediție a “Paradei absolvenților”. Este un drum inițiatic, simbolic, organizat de municipalitatea de la Petroșani în cinstea absolvenților care pornesc într-o nouă călătorie. Cu emoțiile firești, absolvenții, fie ei de gimnaziu sau de liceu pornesc într-o nouă aventură numită de studiu.

”Este un moment unic pentru o nouă generație de tineri absolvenți, așa cum este un moment unic pentru întreaga noastră comunitate, iar un astfel de moment nu poate fi sărbătorit decât împreună. Pentru că absolvirea liceului sau a gimnaziului este un moment important în viața adolescenților, dar și a orașului, am decis, de anul trecut, să organizăm un astfel de moment festiv pentru acești tineri, care sunt viitorul”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru absolvenții claselor a XII-a a fost ultima săptămână de școală, și, cu siguranță cei patru ani de liceu le vor rămâne mult timp întipăriți în minte. Cu bune, cu mai puțin bune, absolvenții de liceu pornesc într-o nouă etapă a vieții lor: cea a formării pentru o viitoare carieră.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *