Acces interzis spre rezervația de zimbri

Turiștii care vor să ajungă la rezervația de zimbri din Hațeg trebuie să știe că în prima jumătate a lunii august, drumul va fi închis. Constructorul urmează să demareze lucrările de asfaltare.

„Începând cu data de 02.08.2021 până în data de 14.08.2021, circulaţia pe drumul forestier Slivuţ (drumul care face legătura între DN 66 şi Rezervaţia de zimbri Haţeg) va fi închisă la solicitarea constructorului, în vederea executării lucrărilor de asfaltare”, arată Romsilva.

Drumul forestier Parc Slivuț face parte din rețeaua de drumuri administrată de R.N.P. – Romsilva, Direcția Silvică Hunedoara, Ocolul Silvic Retezat, și datează din anul 1976. Reabilitarea acestui drum forestier are ca obiectiv specific dezvoltarea infrastructurii pădurii în vederea asigurării competitivității sectorului forestier și ca obiectiv operațional modemizarea infrastructurii forestiere. Totodată, reabilitarea acestuia duce la dezvoltarea zonei privind atracția turistică pentru rezervatia de Zimbri Hațeg – Slivuț din zonă și la dezvoltarea activităților din cadrul acesteia.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.