Accident grav pe DN66! Un copil a fost lovit de o mașină

Scene tensionate s-au petrecut în această după-amiază pe Drumul Național 66, în zona localității Livadia, unde a avut loc un accident grav de circulație. Șoferul unui automobil a lovit un copil în vârstă de șase ani. Familia copilului l-a agresat pe șofer și a atacat ambulanța.

„În urmă cu aproximativ o oră, un minor în vârstă de șase ani, nesupravegheat, a încercat să traverseze DN 66, pe raza localității Livadia, prin loc nepermis și fără să se asigure. Acesta a fost surprins și accidentat grav de autoturismul condus din direcția Hațeg spre Petroșani de un bărbat in vârstă de 51 de ani, din Petroșani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în măsura în care conducătorul auto de 51 de ani va depune plângere prealabilă, vor efectua cercetări și sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire, întrucât se pare că membrii familiei minorului l-au agresat fizic pe conducătorul auto implicat în eveniment. De asemenea, se va constitui dosar penal și pentru comiterea infracțiunii de distrugere, întrucât membrii familiei minorului au distrus un far al autospeciale ambulanței care l-a preluat pe minor pentru a-l transporta la Spitalul orășenesc Hațeg”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

20 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pentru asigurarea măsurilor de ordine și prevenirea unor eventuale incidente.

„Tatăl minorului a lovit cu pumnul farul ambulanței. Politiștii nu erau prezenți în acel moment. Minorul a fost preluat de Smurd, iar pe drum transferat în Ambulanță (cu care s-a intersectat Smurdul). Acesta e momentul în care familia minorului a coborât din altă mașina și a vociferat, considerând ca Ambulanța a întârziat și au lovit farul autospecialei ambulanței”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.