Accident grav pe DN7, la ieșirea din Orăștie. O persoană a decedat și alte 4 sunt rănite

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, miercuri seară, într-un accident produs pe DN 7, la ieşirea din Orăştie, unde o căruţă şi un camion s-au ciocnit. Circulaţia a fost blocată temporar, pentru desfăşurarea cercetărilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a anunţat că un accident cu victime multiple a avut loc, miercuri seară, pe DN 7, la ieşire din Orăştie.

„Accident cu victime multiple pe DN7, la iesire din Orastie. În urma impactului dintre o caruță (în care se aflau 5 oameni) și un camion, un barbat de aproximativ 51 de ani, a murit pe loc. Echipaje de pompieri ale Detașamentului Oraștie și Deva și o echipa SAJ au intervenit pentru salvarea celor 3 bărbați si a unei femei răniți în accident. Victimele cu multiple traumatisme, dar conștiente, sunt transportate la UPU Deva cu autospeciala de transport victime multiple si o ambulanta SAJ. Circulația pe DN7 este blocată temporar pâna la finalizarea cercetărilor”, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

„În data de 31.07.2019, în jurul orei 21:35, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Orăștie, a condus o autoutilitară  pe DN 7, din direcția Sebeș –Deva, iar la intrarea în municipiul Orăștie a lovit o căruţă care circula din aceeași direcție de mers, fiind condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Geoagiu (căruţaşul nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă, iar vehiculul condus de acesta nu era echipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte pe drumurile publice).

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 59 ani, din Geoagiu, ocupant al vehiculului cu tracțiune animală și rănirea căruţaşului şi a altor trei persoane, în vârstă de 16, 22 şi 45 de ani, toate din Geoagiu, ocupante ale aceluiași vehicul cu tracțiune animală„, a precizat IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *