E scris în stele – vineri, 29 iunie 2018

Marcajul astrologic relevant al zilei este rezultat de trecerea planetei Mercur pe semnul zodiacal al Leului. Iată un aspect celest oportun care, pentru perioada imediat următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această energie mercuriană ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă dedată mentalului, raţiunii, concilierii şi cooperării. Energia ,,Mesagerului divin” îi va ocroti, cu precădere, pe tineri, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectării pozitive a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se prezintă o zi foarte prielnică în chestiuni ce ţin de dragoste şi afectivitate, comunicând mult mai facil şi mai natural cu persoana de alături, dar şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, mai destinşi şi mai sociabili.

 

TAUR: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi de alte amenajări ce ţin de casă. Comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat.

 

GEMENI: Vă veţi arăta mai isteţi, mai inventivi şi mai abili în plan intelectual. Se arată un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

RAC: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de finanţe. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

 

LEU: Vă veţi prezenta mai deschişi, mai sociabili şi mai extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi face dovadă. Se mai arată că veţi avea parte de mai multe treburi şi drumuri.

 

FECIOARA: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai speciale şi discrete. Astfel, vă veţi dedica unor acţiuni cumva mai secrete. Se prea poate să aflaţi o informaţie interesantă, un secret valoros.

 

BALANŢA: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

SCORPION: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se mai arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

 

SĂGETĂTOR: În această zi vă veţi arăta mai culţi şi mai rafinaţi în punct de vedere intelectual. Se mai pot arată şi unele veşti bune, încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul dorit.

 

CAPRICORN: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă actuală. Se pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de incidente.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, sincer şi onest cu persoana iubită. Se observă şi aspectări astrale ce vă vor conduce spre succes în afaceri, negocieri, dar şi în alte chestiuni de ordin legal.

 

PEŞTI: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Veţi afla unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

Să nu uitaţi că doar astrale predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.