Accident cu o victimă la Lupeni. Autorul evenimentului, vinovat de două ori

Un șofer din Petroșani, în vârstă de 43 de ani, nu a observat că un autoturism era oprit la o trecere de pietoni din Lupeni și l-a tamponat. În urma impactului conducătoarea de 29 de ani din mașina lovită a fost rănită ușor. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că petroșăneanul pe lângă că nu păstrat distanța regulamentară față de mașina din față, consumase și băuturi alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

”În data de 23.10.2019, în jurul orei 16:50, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Lupeni, nu a observat că autoturismul condus în faţa sa de o tânără de 29 de ani, din Lupeni, a oprit pentru a acorda prioritare de trecere pietonilor şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătoarea auto de 29 de ani a fost rănită uşor.

Aparatul etilotest a indicat, în cazul conducătorului auto care a produs evenimentul rutier, o valoare de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat”- se arată în comunicatul de la IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *