Accident rutier grav, pe DN7: O autoutilitară a lovit din spate un autocamion

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe DN7 Deva  – Arad, în zona localității Mintia (km 399+250de metri), județul Hunedoara, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară și un autocamion.

”Un bărbat de 53 de ani, din județul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN7, din direcția Deva-Arad, nu a pătrat o distanță suficientă în mers față de autotractorul condus din aceeași direcție de mers de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg (care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia), pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 53 de ani și a unui pasager de 60 de ani, din jud. Alba, aflat in autoutilitară. Traficul a fost restricționat și dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15. In cauza a fost intocmit dosar penal”, a transmis IPJ Hunedoara.

”Pompierii deveni au intervenit cu echipaje specializate în descarcerare şi prim ajutor la accidentul în care a fost implicat un camion si o  autoturism (autoutilitară). Pompierii au găsit la locul impactului două victime încarcerate, bărbaţi, aflați în autoturismul care a lovit partea din spate a camionului. Pompierii salvatori şi echipajul cu medic al SAJ au făcut eforturi pentru salvarea celor doi, însă rănile lor au fost prea grave, fiind declarați decedaţi”, a declarat reprezentantul ISU Hunedoara.

Foto articol: ISU Hunedoara

Foto facebook: Info Trafic Jud. Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *