Accident rutier pe drumul Hunedoara-Deva, soldat cu trei victime

Un accident rutier a avut loc puțin după miezul nopții, pe drumul judetean DJ687 (Hunedoara – Deva). O șoferiță a pătruns pe sensul opus de mers, iar automobilul a rămas suspendat după ce a acroșat un stâlp de iluminat și un cap de pod.

„La data de 22 ianuarie, ora 00:47, o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DJ687 din direcția Hunedoara spre Deva, la km 0+900 m, drumul fiind în aliniament drept, din cauze care urmează a fi stabilite ulterior, a pătruns pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor, unde a acroșat un stâlp de iluminat din beton și un cap de pod, rămânând suspendat.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, precum și a unui tânăr în vârstă de 20 de ani și a unei tinere în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Deva, în calitate de pasageri ai autoturismului. Victimele au fost preluate de echipajele medicale sosite la fața locului și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a comunicat IPJ Hunedoara.

 

foto: facebook Info Trafic județul Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *