Incendiu la o casă din Petrila

În această dimineață, pompierii petroșăneni au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu într-o casă din localitatea Petrila.

La locul indicat s-a deplasat de urgență SVSU Petrila cu o autospecială de stingere, SMURD Petrila și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Petroșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta într-una dintre camerele locuinței și la o parte a acoperișului acesteia, fiind localizat și lichidat în scurt timp.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă întrucât casa este situată într-o zonă în care autospecialele nu au avut acces, pompierii fiind nevoiți să realizeze dispozitivele de stingere pe o distanță de aproximativ 200 de metri.

În momentul izbucnirii incendiului, în locuință nu se afla nicio persoană și nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neizolat corespunzător față materiale combustibile.

 

ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *