Acoperiș confundat cu bancă

Doi tineri din municipiul Petroșani riscă să fie amendați după ce s-au cățărat pe acoperișul locului de joacă din parc. Noul ansamblu de joacă a fost montat de nici măcar o lună.

Polițiștii locali din Petroșani i-au identificat pe cei doi tineri care au ”confundat”, la sfârșitul săptămânii trecute, acoperișul ansamblului de joacă din Parcul ”Carol Schreter” cu o bancă.

Cei doi, în vârstă de 16 ani, respectiv 17 ani, sunt elevi la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani.

”În data de 22.10.2021, în jurul orelor 10.30, Dispeceratul Poliției Locale că fost sesizat cu privire la faptul că în Parcul ”Carol Schreter”, zona din vecinătatea străzii Avram Iancu, unde este amplasat un loc de joacă amenajat recent, niște tineri folosesc abuziv echipamentele. La fața locului s-a deplasat deîndată patrula poliției locale, care a constatat faptul că persoanele în cauză părăsiseră zona, fapt pentru care au fost luate informații despre acestea. Ulterior au fost efectuate verificări în zonă, iar în urma semnalmentelor obținute și a activităților specifice desfășurate la fața locului s-a reușit identificarea persoanelor care au săvârșit aceste fapte”, a precizat Nicolae Stăncioi, Șef Birou OLP – Pază în cadrul Serviciului Poliția Locală.

Nicolae Stăncioi a mai precizat că în cauză vor fi luate măsurile legale care se impun. Cei doi tineri riscă o sancțiune cuprinsă între 200 și 500 de lei pentru ”folosirea abuzivă a echipamentelor la locurile de joacă amenajate, fără respectarea instrucțiunilor de folosire cuprinse în regulamentul de utilizare”.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.