Primăria din Orăștie operaționalizează două birouri pentru persoanele care nu au acces în interiorul instituției

Ca urmare a intrării în vigoare a noilor restricții impuse din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus, persoanele care nu dețin un certificat verde nu mai au acces în interiorul instituțiilor publice, începând de astăzi. La Orăștie, autoritățile locale au găsit o soluție pentru a veni în sprijinul acestor persoane.

„Am decis să operaționalizăm două birouri în afara sediului Primăriei Municipiului Orăștie. Este vorba despre Registratură și despre Biroul de Taxe și Impozite Locale. Astfel, cetățenii care au nevoie de orice fel de servicii de la compartimentele din cadrul primăriei sau care doresc să își plătească la ghișeu taxele și impozitele locale, pot veni la aceste două birouri dedicate”, arată autoritățile locale din Orăștie.

Cetățenii din Orăștie au  posibilitatea de a interacționa cu Primăria Municipiului Orăștie și în format electronic. Serviciul de Taxe și Impozite Locale este activ, iar contribuabilii își pot obligațiile fiscale, foarte simplu, prin intermediul platformei 𝐠𝐡𝐢𝐬𝐞𝐮𝐥.𝐫𝐨, care este integrată și în website-ul instituției.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *