Acordarea tichetelor de masă întârziată cu mai bine de o lună

Cu o întârziere de mai bine de o lună de zile, angajații Complexului Energetic Hunedoara încă așteaptă să primească tichetele de masă aferente lunii aprilie. Sindicaliștii susțin că au fost informați de conducerea Complexului Energetic Hunedoara de faptul că abia după jumătatea acestei luni, angajaților le vor fi alimentate cardurile.

“În data de 18 iunie se va face plata pentru tichetele de masă aferente lunii aprilie. Este o întârziere destul de mare”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

În urmă cu o săptămână, sindicaliștii de la Termocentrala Mintia atrăgeau atenția asupra faptului că există riscul declanșării unor proteste în cazul în care salariații nu îșI primesc sumele aferente tichetelor de masă Potrivit contractului colectiv de muncă, salariații societății ar fi trebuit să intre în posesia sumelor până în data de 10 mai. Complexul Energetic Hunedoara se confruntă cu dificultăți financiare. În ultimele luni, tichetele de masă au fost acordate cu întârziere.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *