Acțiune de tâlhărie pe străzile Hunedoarei

În data de 14.08.2021, în jurul orei  18:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Cu ocazia deplasării la fata locului, poliţiştii au identificat o femeie care a declarat verbal că, în timp ce se afla pe o stradă din Hunedoara, împreună cu un prieten, a venit la ei un bărbat necunoscut, care l-a întrebat pe prietenul femeii „ce caută cu prietena lui” și i-a cerut acestuia să îi dea bani pe care îi avea asupra lui, moment în care femeia s-a speriat și a fugit, fără să mai observe ce se întâmplă.

Persoana vătămată nu a fost găsită iniţial la fața locului, însă ulterior a sosit, declarând faptul că în timp ce se afla cu prietena sa pe stradă, a venit la ei un bărat necunoscut, care i-a solicitat să îi dea 50 de lei, amenințându-l cu bătaia (fără a-l agresa fizic, însă).  Partea vătămată, de frică, i-a înmânat acelei persoane 50 de lei, după care a fugit spre piața Dunărea.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Hunedoara au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tâlhărie, iar în urma activităților de cercetare au identificat prezumtivul autor al faptei reclamate. Acesta este un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Hunedoara, faţă de care au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

În cursul zilei de 15.08.2021, bărbatul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o durată de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *