Aţi văzut-o?

În data de  14.08.2021, în jurul orei 12:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în data de 11.08.2021, în jurul orei 15:00, fiica sa, RĂDEANU REBECA NAOMI (foto), în vârstă de 24 de ani, din Hunedoara, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit (nici nu mai răspunde la telefon). Femeia a mai precizat că a luat legătura și cu soțul fiicei sale, care i-a comunicat faptul că, în data de 11.08.2021, un vecin l-a anunțat că a văzut-o pe tânără ieșind din bloc cu mai multe bagaje.

Semnalmentele persoanei plecate voluntar: înălțime de circa 1.65 m, greutatea de aproximativ 60 kg., păr șaten lung până în zona umerilor, ochi căprui, fără semne particulare sau tatuaje vizibile, însă umărul drept este puțin mai ridicat decât stângul.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tinerei,  care a fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *