1 Iunie la Deva – Fii și tu SUPER EROU

Primăria Municipiului Deva, CSM Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva organizează de 1 Iunie o serie de activități distractive.

 

Pentru că ne dorim să încurajăm un stil de viață sănătos și activ pentru copii, în timp ce se distrează și socializează cu alți copii,  Bulevardul 1 Decembrie 1918 va fi locația perfectă pentru a sărbători ziua de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, prin sport.

Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: LPS ,,Cetate” Deva, AlerT în Deva, ACS Crossover Deva, Asociația Badminton Club Deva, Taekwon-do Lupii Deva, ACS Lupii Deva, Decathlon, Clubul de voluntariat OrthoCaffe, Asociația ,,Inimi Generoase”, Asociația Decebal Airsoft Club Deva, BIG FM, Crucea Roșie Română, Asociația Tenis Club Deva, O bicicletă pe zi și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara.

Te așteptăm, de la ora 10:30, să te distrezi alături de noi, iar la sfârșitul activităților să devii SUPEREROU. Pașaportul de SUPEREROU te așteaptă să-l revendici de la voluntarii evenimentului!

 

Există o multitudine de activități sportive pe care le puteți alege în funcție de preferințele voastre. Puteți juca fotbal, baschet, volei, tenis, teqball sau badminton.

În plus, activitățile precum dansul – FLASHMOB, demonstrație  taekwon-do, parcurs aplicativ, airsoft, crosul SUPEREROILOR, parada bicicliștilor  sau pictura sunt la fel de distractive și benefice pentru copii.

Bucurați-vă de fiecare moment!

Ascultați-vă limitele și acordați-vă odihna necesară după efort fizic. Important este să vă simțiți bine și să vă distrați.

 

Programul zilei de 1 Iunie:

 

  • Locație: Bulevardul 1 DECEMBRIE 1918

Ora 10:30 – START ACTIVITĂȚI

Parcursuri aplicative, tenis, volei, fotbal, badminton

ORA 11:30 – DEMONSTRAȚIE DE TAEKWON-DO

ORA 12:00 – FLASHMOB – Îmbracă-te cu un tricou alb!

ORA 12:30 – CROSUL SUPEREROILOR, înscrie-te și tu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNOLljl1xcivw0pJKS9xwYc1jHShdNlXVK8iWLfLLCD2w1XA/viewform

 

ORA 13:00– PARADA BICICLIȘTILOR

ORA 13:10 – Traseu pentru role/trotinete și biciclete

 

Haideți să sărbătorim Ziua Copilului prin sport și mișcare!

Indiferent de activitatea pe care o alegeți, aveți grijă să fiți în siguranță și să vă distrați împreună.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *