Adolescent de 16 ani, reţinut după ce ar fi agresat un copil de 13 ani, la Cugir

Un adolescent de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi bătut un copil de 13 ani, în timp ce se afla pe malul unui râu în Cugir, judeţul Alba. Incidentul a avut loc în aceaşi zi în care alţi adolescenţi au bătut un copil de 10 ani, fără ca evenimentele să aibă legătură între ele.

”La data de 11 iulie 2019, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un minor de 16 ani, în cazul celei de-a doua agresiuni între minori din Cugir. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în data de 8 iulie 2019, în jurul orelor 17.00 – 18.00, în timp ce se afla pe malul râului Cugir, pe fondul unor neînţelegeri verbale, l-ar fi agresat fizic pe un alt minor de 13 ani”, a anunţat, vineri dimineaţă, Poliţia Judeţeană Alba.

Sursa citată a precizat că şi această agresiune a fost filmată, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Poliţiştii au stabili că incidentul a avut loc în aceeaşi zi în care un grup de copii de 11 – 16 ani au agresat un copil de 10 ani, fiind deschis un dosar penal.

Cele două evenimente au avut loc succesiv, dară fără legătură între ele.

Un băiat în vârstă de 10 ani din Cugir a fost bătut de un grup de copii şi adolescenţi cu vârste între 11 şi 16 ani, iar filmul agresiunii a ajuns la mama acestuia, care a depus plângere la Poliţie, fiind deschis un dosar penal.

Agresorii au fost audiaţi, miercuri, la Poliţia Cugir, împreună cu părinţii, răspunderea penală fiind individuală şi îndreptată doar asupra agresorilor care au împlinit deja 14 ani.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.