A ajuns „scula” pe pod la Șoimuș. Circulați cu atenție!

„Inspectorul de poduri” (moog), „în acțiune” la podul peste râul Mureș, situat pe DN 76, în zona Șoimuș, între autostrada A1 și DN 7.

Între orele 11-14, utilajul cu ajutorul căruia se execută reparațiile la pod este amplasat pe o bandă de circulație, zona fiind restricționată și semnalizată cu piloți de circulație.

Între orele 11-14, până în 9 august, traficul se va desfășura alternativ, pe o bandă. Restricția este instituită deoarece se execută lucrări de întreținere și reparații la podul amintit, iar utilajul folosit (moog) este amplasat pe o bandă de circulație.

În perioada 9 – 23 august, în aceeași zonă, restricțiile vor fi instituite timp de 5 ore (intervalul 11-18).

Deoarece este posibil să se formeze coloane de autovehicule la ieșirea de pe autostradă, pe sensul Sibiu-Deva, pe DN 76, dar și pe DN 7, la intersecția cu DN 76, pentru evitarea zonei de lucrări, poate fi folosită ruta DN 7 Deva – Simeria – intersecție A1 și retur.

Circulați cu atenție!

 

DRDP Timișoara

2 comentarii la „A ajuns „scula” pe pod la Șoimuș. Circulați cu atenție!

  • 4 august 2017 la 14:07
    Permalink

    In 2015 a avut loc reparatia capitala ! De ce nu s-a facut atunci operatia ? Cat a ” costat” ca firma castigatoare sa fie asteptata 2 ani sa-si inchirieze utilajul ? Rusine , Rusine , Rusine 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *