Al doilea accident petrecut astăzi, în zona orașului Simeria, pe DN7

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în acestă după-masă pe DN7 , în localitate Sântuhalm. Potrivit polițiștilor hunedoreni, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei persoane.

„În data de 12.07.2020, ora 15:37, Poliția Orașului Simeria, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca, la intersecția DN 7, cu DJ 700 spre localitatea Sântandrei a avut loc un accident de circulație. Polițiștii ajunși la fața locului, au constat că, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe direcția Sântandrei – DN 7, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa pe DN 7, condus de un bărbat in vârstă de 39 de ani, din municipiul Deva. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto precum și a unei femei în vârstă de 45 ani, din Deva, în calitate de pasagera ce se afla pe scaunul dreapta față, al autoturismului condus regulamentar. În cauză polițiștii au intocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul primit de la IPJ Hunedoara.

Vă reamintim că în această după-amiază, pe DN7 în zona localității Sântuhalm s-a înregistrat un alt accident rutier, în care au fost implicate două persoane și un copilaș de numai 1 an.

 

 foto: facebook Info Trafic jud. Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *