Accident rutier, în Brad. Un șofer a fost transportat la spital

La data de 01 aprilie 2024, ora 09:23, un tânăr de 23 ani, din municipiul Brad, în timp ce se deplasa cu un autoturism la ieșirea din curtea unui imobil situat pe strada Decebal din municipiul Brad, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula regulamentar pe strada Decebal pe direcția Deva-Brad, condus de către un bărbat de 31 ani din municipiul Brad.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea bărbatului de 31 ani, care a fost preluat și transportat la spital de către echipajul medical sosit la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale. Victima a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, indicând o valoare de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data 02 aprilie 2024, în jurul orei 04:25, un bărbat de 37 ani, din municipiul Deva, a fost depistat de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Deva, în timp ce conducea un autoturism pe  bulevardul Nicolae Bălcescu, în direcția strada Mihai Eminescu din municipiul Deva, care în urma testării de către polițiști cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *