Alegeri la Deva. UDMR se mai gândește

Cotată, în sondaje neoficiale, cu o intenție de vot din partea devenilor de nouă procente, UDMR nu se grăbește să anunțe dacă va avea sau nu un candidat la alegerile parțiale din 5 noiembrie, în urma cărora îl vom cunoaște pe noul primar al reședinței de județ.

“Vom avea o ședință, la nivelul organizației municipale Deva, în care se va lua o decizie privind o candidatură de-a noastră. Această întrunire va avea loc foarte curând pentru ca, în cazul în care vom decide să avem candidat, să îl putem înscrie pe acesta la Biroul Electoral Județean. De asemenea, în cazul în care se va decide să nu participăm la alegerile din 5 noiembrie, vom prezenta și o poziție oficială a partidului legată susținerea sau nu a unui candidat al altei formațiuni politice sau independent”, a precizat coordonatorul activității organizației județene a UDMR, Lorincz Szell.

În cazul în care UDMR va decide să aibă un reprezentant la alegerile din 5 decembrie, lucru care pare a-i pune în încurcătură pe candidații anunțați deja, dacă se va realiza scorul de nouă procente, mai sus enunțat, acesta ar putea fi chiar Lorincz Szell, directorul de la Direcția Județeană de Sport și Tineret, alte nume vehiculate fiind inspectorul școlar general – adjunct Marta Mate, consilierul local Ferdinand Pogocsan și  directorul Grupului Școlar „Teglas Gabor”, Attila Kocsis.

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *